Malabar Junction Toilet Upgrade

Consultation has concluded.

We’re planning to refurbish the existing amenities building at Malabar Junction and improve the surrounding landscaping.

We recently asked for your ideas on what you’d like to see and we’ve incorporated your feedback into the design.

What’s planned?

During the consultation you told us that the following is important to you: Improved landscaping, improved lighting and ventilation, disabled access, bike racks, replacing fixtures, soap dispensers, rubbish bins and CCTV. We’ve listened to your feedback and incorporated these ideas into the plan.

The plan is to create a fresher and more attractive facility with more landscaping and improved access to the building including new paths and surrounding shrubbery.

The exterior walls will be maintained, but the interior will be redone and will include new female, male, ambulant and accessible toilets. The roof will be raised and replaced to improve ventilation and natural light.

View the plans:

We invite you to provide your feedback on the plans by:

  • Completing an on-line submission through this site (see below)
  • Sending your comments headed “Malabar Junction Toilet Upgrade” to the General Manager by email council@randwick.nsw.gov.au
  • Posting your comments headed "Malabar Junction Toilet Upgrade" to the General Manager, Randwick City Council, 30 Frances Street, Randwick NSW 2031.

The project is part of Randwick City Council’s Our Community Our Future program.

Consultation period: 20 March to 16 April 2019.

We’re planning to refurbish the existing amenities building at Malabar Junction and improve the surrounding landscaping.

We recently asked for your ideas on what you’d like to see and we’ve incorporated your feedback into the design.

What’s planned?

During the consultation you told us that the following is important to you: Improved landscaping, improved lighting and ventilation, disabled access, bike racks, replacing fixtures, soap dispensers, rubbish bins and CCTV. We’ve listened to your feedback and incorporated these ideas into the plan.

The plan is to create a fresher and more attractive facility with more landscaping and improved access to the building including new paths and surrounding shrubbery.

The exterior walls will be maintained, but the interior will be redone and will include new female, male, ambulant and accessible toilets. The roof will be raised and replaced to improve ventilation and natural light.

View the plans:

We invite you to provide your feedback on the plans by:

  • Completing an on-line submission through this site (see below)
  • Sending your comments headed “Malabar Junction Toilet Upgrade” to the General Manager by email council@randwick.nsw.gov.au
  • Posting your comments headed "Malabar Junction Toilet Upgrade" to the General Manager, Randwick City Council, 30 Frances Street, Randwick NSW 2031.

The project is part of Randwick City Council’s Our Community Our Future program.

Consultation period: 20 March to 16 April 2019.

CLOSED: This discussion has concluded.
Discussions: All (1) Open (0)